info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Help Centre: ТРЕЙДИНГ & ИЗПЪЛНЕНИЕ

Каква е разликата между пазарно и мигновенно изпълнение?

При мигновеното изпълнение, Вашата поръчка ще бъде изпълнена на исканата цена или Вие ще получите повторна квота.

При пазарното изпълнение, Вашата поръчка ще бъде изпълнена на достъпната пазарна цена към момента, на VWAP (Средно-претеглена цена на обема)

Предлагаме MT4, MT5 и cTrader акаунти с пазарно изпълнение, MT4 и MT4 с фиксирани спредове с мигновено изпълнение.

Въпреки това, молим да вземете под внимание, че при висящите поръчки, изпълнението е еднакво без значение на типа акаунт (например всички стоп поръчки се извършват чрез 'пазарно изпълнение' и всички лимитирани поръчки се извършват с 'ограничено изпълнение'.

Ще откриете повече информация относно изпълнението на поръчките на нашия уебсайт:

https://www.fxpro.com/mt4-order-execution
Was This Article Helpful?