info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 78.90% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 80.59% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Трейдинг платформите на FxPro cTrader:
Изключителното трейдинг преживяване

Въпреки че cTrader се числи към "новаците" в света на трейдинг платформите, вече е успял да привлече лоялни трейдър последователи, търсещи друго ниво на пазарен анализ и достъп по пълна пазарна дълбочина*.

FxPro предоставя на трейдърите на cTrader платформата най- добрите достъпни цени купува/продава, дори и в сравнение с конкурентите институции.

space-gray

Ключови характеристики

FxPro cTrader е мощна трейдинг платформа, която предлага най- добрите достъпни цени купува/продава- с поръчки, попълнени само за милисекунди. Изтеглете cTrader трейдинг платформата и разгледайте пълната пазарна дълбочина на впечатляващ потребителски интерфейс.

  • Спредове от 0 пипа
  • Пълна пазарна дълбочина
  • Без ограничения за стоп/лимит нива
  • Пълно пазарно изпълнение

Сравнете характеристиките и функционалностите на нашите трейдинг платформи: MT4, MT5 и cTrader. Таблица със сравнение на платформи

Все още имате въпроси за cTrader?
Свържете се с нашето Клиентско обслужване.

10+ години отлично качество

Истински глобален брокер

FxPro се разрасна значинтелно през годините и се превърна в познат на всички доставчик на елитни трейдинг условия на своите клиенти.

Безупречно трейдинг преживяване

75+ Британски & Международни награди

Нашата работа беше значинтелно бързо призната в индустрията с получени над 75 награди към днешна дата за качеството на нашите платформи и услуги.

Отдадени на прозрачността

Доверени и изцяло регулирани

Ние поддържаме непоклатима отдаденост към чесността и етическите трейдинг практики.

cTrader уеб платформа

FxPro cTrader Web носи ползите на онлайн трейдинга, направо на Вашия браузър. Може да се впишете към Вашия cTrader акаунт, където и да сте, без да е нужно да инсталирате софтуер.

cTrader Forex Trading Platform

cTrader за мобилни телефони

Достъп до Вашия трейдинг акаунт на мобилен телефон и ползите от нашата трейдинг инфраструктура със значително ниска латентност. Достъпна за iOS и Android.

androidios