info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Help Centre: ТРЕЙДИНГ & ИЗПЪЛНЕНИЕ

С каква комисионна ще бъда таксуван за трейдинг?

Не таксуваме комисионна за нито един от нашите инструменти за MT4/MT5, FxPro Markets & акаунтите за финансово залагане. Бивате таксувани за спреда, за който прилагаме леко покачване (както и приложимите суоп такси).
На cTrader платформата, когато търгувате Форекс & Метали, има комисионна такса от 45USD за всеки 1 милион USD, изтъргуван преди отваряне на позиция и 45USD преди затваряне на позиция. Въпреки това, спредовете на cTraderса по- ниски от тези на другите видове акаунти.
Was This Article Helpful?