info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 74.02% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77.37% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Help Centre: ТРЕЙДИНГ & ИЗПЪЛНЕНИЕ

Ще продължат ли да работят моите ЕС/cBot след като затворя платформата?

За да търгува Вашия ЕС за Вас, Вашата машина трябва да работи, като е отворен Вашия MT4/cTrader терминал. Затварянето на Вашия терминал ще доведе до спиране на трейдинга от страна на EAs/cBots.
You can Можете да се абониране на Виртуалния частен сървър (VPS) на FxPro, за да можете денонощно да търгувате с EAs/cBots без значение, дали Вашият MT4/cTrader терминал е отворен или Вашият компютър работи.
Was This Article Helpful?