info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Help Centre: ТРЕЙДИНГ & ИЗПЪЛНЕНИЕ

Защо моята висяща поръчка не е изпълнена?

Ако Вашата висяща поръчка не е все още изпълнена, може да е защото нямате достатъчно средства за отварянето на позиция, когато висящата поръчка е била задвижена. Ако това е случая, изтритата висяща поръчка ще се появи в историята на Вашия акаунт.
Казано по друг начин, Вашата висяща поръчка може да не е била изпълнена, защото определената цена не е била достигната. Молим да вземете това под внимание за висящи поръчки за продажба, предложената цена трябва да достигне определеното от Вас ниво; за висящи поръчки за покупка, цената на търсене трябва да достигне определеното от Вас ниво.
Was This Article Helpful?