info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Help Centre: ТРЕЙДИНГ & ИЗПЪЛНЕНИЕ

Каква е разликата между стоп поръчка и лимит поръчка?

Много често лимит и стоп поръчките биват бъркани една с друга, тъй като и двете са висящи поръчки, които инструктират брокера да отвори или да затвори позиция, когато цената на даден актив достигне определено ниво. Поръчката лимит за купува дава инструкции, кога дадена позиция е отворена, когато пазарната цена достигне ниво, което е по-високо от настоящата пазарна цена.
И обратно на това, поръчките стоп купува се поддават над настоящата пазарна цена, а стоповете на продава се поддават под настоящата цена.
Действителните лимит поръчки се опитват да получат по- добра цена от настоящата, тъй като стоп поръчките биват използвани за вземане на преднина при подем и за минимализиране на загуба по време на спад. Стоп поръчките, всъщност, се изпълняват като пазарни поръчки, когато движението на цената ги задвижи, тъй като може да бъдат и обект на слипидж и лошо изпълнение при определени пазарни условия.
Was This Article Helpful?