Търгувайте Договори за разлика на Дялове

Търгуване на Договори за разлика за дялове на 275+ световни компании и спечелете от бързото изпълнение на поръчки и двидентните плащания за дълги позиции.

Спечелена награда за изпълнение без дилинг деск

All client trades are executed with No Dealing Desk1 intervention. Most trades are filled with lighting fast speeds in under 13 milliseconds, with up to 3,468 trades executed per second last year.

Да научите повече за нашия модел на изпълнение

Most orders filled in <13 ms

До 7,000 изпълнени поръчки на секунда

Ултра ниска латентност на център с данни съвместно ползване

Изберете нашата платформа

We provide our clients with a wide range of desktop, web and mobile trading platforms including FxPro platform, MetaTrader 4, MetaTrader 5 and cTrader.

Compare the features and functionalities of our trading accounts with the Platform Comparison Table.

PlatformsPlatforms

Какво са дяловете?

Трейдинг Договорите за различия (CFD) за дяловете Ви позволяват да избирате и двете, както къси, така и дълги позиции, така че да можете да печелите от покачването на цените или съответно от тяхното падане. Нашите дялове отразяват корпоративни действия, така че ще имате право на изплащането на дивиденти, когато имате дълга позиция и ще имате таксуване за дивидентите, когато имате къса позиция.

Трйдинг дяловете да едни от най-популярните методи за инвестиция. На FxPro, предлагаме Договорите за различия (CFD) за дялове на едни от най-престижните компании като Apple, Coca Cola и Facebook. Въпреки това, трейдърите би трябвало да направят адекватно проучване преди да инвестират.

Свят, пълен с възможности

Търгувайте Договори за разлика (CFD) за 2100+ инструмента в широк спектър от класове на акции от един единствен трейдинг акаунт.

1   Подлежи на нашата политика за изпълнение на поръчки.