info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Help Centre: ТРЕЙДИНГ & ИЗПЪЛНЕНИЕ

Какви са фиксираните спредове?

Фиксираните спредове не варират през целия ден за разлика от плаващите. Има Дневна ставка, Нощна ставка, Нощна ставка за фиксирани спредове, както и Необичайна ставка, която се появява само по време на изключително нестабилни пазарни условия. Акаунтът с фиксиран спред Ви позволява да управлявате по ефективно Вашите трейдинг разходи, тъй като можете да узнаете предварително разликата в пипа между цените на търсене и предлагане.
Фиксираните спредове са в частност полезни за начинаещите трейдове, за трейдъри търгуващи с алгоритми и за такива, които търгуват в краткосрочни рамки.
Was This Article Helpful?