info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 78.90% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 80.59% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Търгувайте Договори за разлика на Индекси

Indices

Търгуване на Договори за разлика с популярни индекси от цяла Европа, Азия и Америка.

Average execution time < 11.06 ms

До 7,000 изпълнени поръчки на секунда

Ултра ниска латентност на център с данни съвместно ползване

Спечелена награда за изпълнение без дилинг деск

Всички поръчки се изпълняват анонимно без дилинг деск вмешателство. Изпълняват се до 2,000 поръчки за секунда, а над 87% от поръчките се изпълняват за < 10 мс

Да научите повече за нашия модел на изпълнение

Average execution time < 11.06 ms

До 7,000 изпълнени поръчки на секунда

Ултра ниска латентност на център с данни съвместно ползване

Изберете нашата платформа

We provide our clients with a wide range of desktop, web and mobile trading platforms including FxPro platform, MetaTrader 4, MetaTrader 5 and cTrader.

Какво са индексите?

Индексът е стойностен показател за представянето на даден пазарен сектор на дадена икономика. Стойността на индекса показва сумарното представяне на всички акции, включени в него и се изчислява като претеглена средна.

Индексите Ви предоставят възможността да спекулирате на даден пазар, за разлика от индивидуалните дялове и поради това са изключително популярни сред инвеститори, търсещи начин да заемат позиции при променящите се състояния на икономическите сектори, представени от индексите.

Свят, пълен с възможности

Търгувайте Договори за разлика (CFD) за 250+ инструмента в широк спектър от класове на акции от един единствен трейдинг акаунт.

1   Подлежи на нашата политика за изпълнение на поръчки.