info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Help Centre: ТРЕЙДИНГ & ИЗПЪЛНЕНИЕ

Как се калкулира суапа?

Суапът се калкулира като се вземат под внимание разликите между съответните лихви във валутната двойка, която се търгува и добавянето на FxPro такса за комисионна за отлагането на позицията за другия трейдинг ден. Резултатът може да бъде положителна стойност за клиента или отрицателна такава.
Суапът се калкулира от понеделник до петък в 23:59 на времето на сървъра. Стойността се калкулира на тройна ставка на акаунтите в петък заради уикендите, в които суапът е приложим, въпреки че банките и пазарите са затворени.
Такса суап = [(един пип / курс за обмен) X размер на сделка (лот размер) X суап стойност в точки] / 10
Was This Article Helpful?