info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 74.02% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77.37% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Help Centre: ТРЕЙДИНГ & ИЗПЪЛНЕНИЕ

Появява ли се слипидж на нашите платформи?

Слипиджът е част от нашия трейдинг и общо явление за Форекс пазара. Появява се по време на висока летливост или ниска ликвидност, както и по време на водещи съобщения по новини или по времето на публикуването на важни икономически данни.

FxPro предприема всички необходими стъпки да защити търговците от нестабилността на пазара и нашите клиенти печелят от изключително напредналата система за управление на сделките, която смекчава риска от отрицателен слипидж и гарантира изпълнението на най-добре достъпната цена.

Имаме отлични слипидж статистики, можете да ги разгледате тук:
https://www.fxpro.com/pricing/model
Was This Article Helpful?