info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Нива стоп загуба/вземане печалба

Задвижван от FxPro
Използвайте този стоп загуба/вземане печалба калкулатор за да определите, кои нива на цена да използвате за Вашите поръчки стоп загуба/вземане печалба, колко пипа са включени във всяка една и каква е стойността на всеки един пип. За да направите това е нужно само да изберете валутната двойка, която търгувате, да въведете валутата на Вашия акаунт, размера на позицията и цената за отваряне. Изберете, дали сделката да е дълга или къса и след това въведете, колко искате да рискувате , преди да се активира Вашата поръчка стоп загуба/вземане печалба . Натиснете 'Калкулиране' и калкулаторът стоп загуба/вземане печалба ще направи останалото.

Стойност стоп загуба/вземане печалба

Използвайте този стоп загуба/вземане печалба калкулатор за да разберете, колко точно ще загубите или ще спечелите, когато се достигнат съответните нива на стоп загуба/вземане печалба. Нужно е само да изберете валутната двойка, която търгувате, въведете Вашата акаунт валута и размерът на Вашата позиция. Изберете, дали Вашата сделка е дълга или къса и след това въведете желаните от Вас нива на стоп загуба/вземане печалба. Натиснете 'Калкулиране' и калкулаторът стоп загуба/вземане печалба ще обработи Вашите потенциални загуби и печалби, деноминирани във валутата на Вашия акаунт.

Калкулаторът на FxPro за стоп загуба/вземане печалба е също така достъпен и за мобилни устройства като част от приложението инструменти на FxPro. Изтеглете приложението още днес на iOS и Android, за да получите достъп до всички трейдинг калкулатори, които са Ви нужни, без значение кога и дали ще са Ви нужни.

FxPro Tools

Достъпно за теглене като разширение

iphone
androidios

FxPro Calculators (калкулаторите) са също достъпни на нашето мобилно приложение както за iOS, така и за Android.