info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Hang Seng index

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
01:17 (Local)
Opens in 8h 33m
Tokyo
00:17 (Local)
Opens in 8h 43m
London
16:17 (Local)
Closes in 0h 13m
New York
11:17 (Local)
Closes in 4h 43m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Хонгконг50 е капиталово-претеглен пазарен борсов индекс със свободен поток, който проследява представянето на 50 от най-големите компании, търгуващи на пазара с акции в Хонконг. Индексът е разделен на четири сектора; Финанси, Търговия, Индустрия, Обществени услуги и Имоти.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTrader
Минимум: 15.00Средна стойност: 17.87
Минимален размер на договор1.0 Index
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1.0 Index
Стойност за 1 индекс точка1 HKD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Минимален спред15.00
Средна стойност на спред18.71
Лимит и стоп нивоspread

Трейдинг време (британско време) 01:15 AM - 18:45 PM

* Само, ако маржин нивото > 100%

Вземете #HongKong50 трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart