info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FTSE China A50 index

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
3:53 am (Local)
Opens in 53h 57m
Tokyo
1:53 am (Local)
Opens in 55h 7m
London
4:53 pm (Local)
Opens in 63h 7m
New York
11:53 am (Local)
Closes in 4h 7m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Китай 50 индекс е адаптиран показател за свободен поток, съставен от най-големите 50 A-дялове, търгувани на фондовите борси в Шанхай и Шънджън. A-дяловете са дялове, които са достъпни основно за инвеститори, които да граждани на Континентален Китай. Въпреки всичко, има забрана за ограничени чужди инвестиции в рамките на регулаторната рамка на Квалифицираните чуждестранни институционални инвеститори (QFII).

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTrader
Минимум: 26.00Средна стойност: 27.25
Минимален размер на договор0.01 Index
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 Index
Стойност за 1 индекс точка1 USD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

Трейдинг време (британско време) 01:30 AM - 07:00 AM
(Closes Daily 03:30 AM - 05:00 AM and 07:00 AM - 01:30 AM)

* Само, ако маржин нивото > 100%

Вземете #ChinaA50 трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart