info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

S&P ASX 200 index

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
11:25 pm (Local)
Opens in 10h 25m
Tokyo
10:25 pm (Local)
Opens in 10h 35m
London
2:25 pm (Local)
Closes in 2h 5m
New York
9:25 am (Local)
Opens in 0h 5m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Австралия 200 е капиталово- претеглен, адаптиран към потока индекс, състоящ се най-големите 200 австралийски компании, включени в Австралийската борса за ценни книжа. Индексът се калкулира по такъв начин, че може да проследява промените в цените на базовите ценни книжа, а не на промените в тяхната пазарна капитализация.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTrader
Минимум: 2.80Средна стойност: 4.25
Минимален размер на договор0.01 Index
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 Index
Стойност за 1 индекс точка1 AUD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

Трейдинг време (британско време) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Само, ако маржин нивото > 100%

Вземете #AUS200 трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart