info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

SBF 120 index

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
5:59 am (Local)
Opens in 3h 51m
Tokyo
3:59 am (Local)
Opens in 5h 1m
London
6:59 pm (Local)
Opens in 13h 1m
New York
1:59 pm (Local)
Opens in 19h 31m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Франция 120 е индекс показател който включва 120 от най- популярните акции, включени в списъка на борсата в Париж Euronext. Той включва всички акции, включени в CAC 40 и CAC Next 20 индексите, както и 60 други акции с големи дялове.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTrader
Минимум: 2.29Средна стойност: 3.10
Минимален размер на договор0.01 Index
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 Index
Стойност за 1 индекс точка1 EUR
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

Трейдинг време (британско време) 08:05 AM - 04:30 PM
(Closes daily between 04:30 PM - 08:05 AM UK Time)

* Само, ако маржин нивото > 100%

Вземете #France120 трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart