info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

WTI crude oil spot (CFD)

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
00:42 (Local)
Opens in 9h 8m
Tokyo
23:42 (Local)
Opens in 9h 18m
London
15:42 (Local)
Closes in 0h 48m
New York
10:42 (Local)
Closes in 5h 18m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

WTI Crude Oil служи за показател за цените на нефта в САЩ и несъмнено един от най- значително търгуваните продукти в света.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderSpreads
Минимум: 5.00Средна стойност: 7.18
Минимум колебание на цената0.001
1 размер на лот1,000 Barrels
1 тик стойност10 USD
Минимален размер на договор0.01 lot
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
Използван маржин за 1 лот **1.00%
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Лимит и стоп нивоspread

Трейдинг време (британско време) Sunday 11:00 PM - Friday 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Приложим е динамичният ливъридж. За cTrader, молим да направите справка със спецификацията на символите на Вашата трейдинг платформа.

Вземете WTI трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart