GBPUSD - British Pound / US Dollar

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
9:33 (Local)
Opens in 0h 17m
Tokyo
8:33 (Local)
Opens in 0h 27m
London
0:33 (Local)
Opens in 7h 27m
New York
19:33 (Local)
Opens in 13h 57m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.45$ за търгувани 10K
Минимум: 0.25Средна стойност: 0.70
cTrader лимит и стоп нива0
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 X GBPUSD Rate
Минимален размер на договор0.01 lot
1 ТИК стойност за 1 лот в USD10 USD
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Трейдинг време (британско време) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.5 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 11.5 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 9.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Фиксираните спредове може да се прилагат само за ‘Мигновените поръчки;’ всички други видове поръчки подлежат на политиката за изпълнение на поръки.

Горните спредове са приложими при нормални форекс трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация GBP/USD е една от най-старите и най-много търгуваната двойка в света. Счита се , че е една от ‘четирите основни’ и си е спечелила показателна популярност. Много често е наричана ‘Кабела’, заради трансатлантическия комуникационен кабел, но в миналото са се предавали цените на валутите между тези две икономики със световно значение. Двойката си остава любима на всеки един; от най-начинаещите инвеститори до най- опитните професионалисти.

За да добавите тази комбинация към Вашето портфолио, просто се свържете с FxPro днес.