info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 74.02% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77.37% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Dow Jones Industrial Average index

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
8:04 (Local)
Opens in 1h 46m
Tokyo
7:04 (Local)
Opens in 1h 56m
London
23:04 (Local)
Opens in 8h 56m
New York
18:04 (Local)
Opens in 15h 26m

Dow Jones Industrial Average chart

D1
W1
M1
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Спот индексът на САЩ или Dow Jones 30 индекс е ценово- претеглен индекс показател, измерващ представянето на 30-те от най-големите компании в САЩ, включени в списъка на фондовата борса на Ню Йорк.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTrader
Минимум: 1.70Средна стойност: 2.70
Минимален размер на договор0.01 Index
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 Index
Стойност за 1 индекс точка1 USD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

Трейдинг време (британско време) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 09:15 PM - 09:30 PM & 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Само, ако маржин нивото > 100%

Вземете #US30 трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart