info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 74.02% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77.37% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Център за помощ - Речник

Маржин калкулатор (undefined)

Калкулаторът на маржин на FxPro позволява на трейдърите бързо и лесно да изчисляват, какъв маржин се изисква за да се отвори дадена позиция. Калкулацията се извършва както следва:

Изискан маржин = обем (лот размер) / ливъридж *ставка на курс на обмен на валута на акаунт/базова валута на двойката, която се търгува).

Кликнете на 'Трейдинг акаунт на менюто' в ляво за да започнете с трейдинг калкулациите.