info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Help Centre: CTRADER ПЛАТФОРМА

Как се калкулират таксите за комисионата на cTrader?

Спредовете на cTrader започват от възможно най-ниското ниво като 0 за главните, а комисионната е 4.50 на лот на основната валута на търгувана двойка. Това се таксува при влизане и излизане от сделката.
Можете да използвате cTrader калкулатор за комисионна за различните сделки:
https://www.fxpro.com/trading/calculators/ctrader-commission
По правило, комисионната се калкулира катоs $45 за $1милион търгувани USD.
Форекс пример- Ако търгувате 1 лот (100k) от EUR/USD, комисионната ще бъде €4.50, когато влезете и излезете от сделката (€9 в общ план).
Пример с метали- (брой на oz X MP) / 1,000,000 X 45 = Едностранна комисионна
Was This Article Helpful?