info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Help Centre: CTRADER ПЛАТФОРМА

Мога ли тествам моя cBot преди да мина на режим на живо?

Да, можете да направите бек тестване на представянето на Вашия cBot по отношение на данните от историята на cTrader платформата. За да го направите, ще е необходимо да извършите навигация към секцията 'Автоматичен' на платформата, да кликнете на стрелката до Вашия cBot и да изберете ‘Добавяне на инстанция’. След това навигирайте към полето ‘бектестване’ и настройте предпочитаните от Вас параметри за бектестване преди пускане.
След като останете доволни от Вашия cBot, можете да тействане трейдинг условията на живо като ги използвате на Вашия демо акаунт.
Was This Article Helpful?