info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Help Centre: CTRADER ПЛАТФОРМА

Как мога да настроя трейдинг с едно или двойно кликване?

На cTrader платформата, кликнете на иконата с настройките долу в ъгъла от Вашата лява страна и изберете полето 'Бърза сделка' . От него можете да изберете, дали желаете трейдинг с 'едно' или 'две' кликвания.
Ако настройките Ви за бърза сделка са 'Деактивирани', това означава ще Ви се появява изскачащ прозорец за потвърждение на всяко едно действие по сделката.
В състояние сте също така да правите настройки по подразбиране SL/TP и пазарен обхват за всички видове поръчки от този прозорец.

Click trading
Was This Article Helpful?