info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Help Centre: CTRADER ПЛАТФОРМА

Как да модифицирам или изтрия висяща поръчка на cTrader?

В случай че се появи потребност да модифицирате или да изтриете висяща поръчка, която сте направили, кликнете на полето ‘Поръчки’ в прозореца ‘Наблюдение на сделка’. Това ще извика Вашите висящи поръчки. С дясно кликване на поръчката, която искате да изтриете или да модифицирате, ще Ви бъде предоставена опцията или да модифицирате или да изтриете поръчката. Ако кликнете на ‘Модифициране’, ще се отвори нов прозорец, който ще Ви позволи да променяте параметрите на Вашата висяща поръчка. Ако кликнете на ‘Анулиране’, Вашата поръчка ще бъде автоматично премахната от списъка.
Was This Article Helpful?