info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Help Centre: ВИРТУАЛЕН ЧАСТЕН СЪРВЪР

Как да се регистрирам за виртуалният сървър (VPS) на FxPro?

Впишете се на Вашия FxPro Direct , отидете на ‘Инструменти’ и кликнете на бутона‘VPS’ на менюто от лявата страна. Направете отметка в кутийката ‘VPS абонамент’ и кликнете на ‘Изпращане’.

Регистрирайки се за виртуалният сървър (VPS) на FxPro By Вие се съгласявате да плащате месечна такса от $30, която ще бъде спирана на 6-то число всеки месец от Вашия FxPro Портфейл.
Молим да сте убедени, че тази сума ще бъде достъпна във Вашия портфейл, в противен случай Вашия VPS абонамент може да бъде анулиран.
Виртуалният сървър (VPS) на FxPro е безплатен за VIP клиенти.

Was This Article Helpful?