info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Help Centre: ВИРТУАЛЕН ЧАСТЕН СЪРВЪР

Как да настроя моя FxPro Виртуален частен сървър (VPS)?

След успешно абониране към виртуален частен сървър (VPS) ще получите информация с Вашите данни за вписване от нашия VPS доставчик, BeeksFX, потвърждава, че Вашият VPS е успешно създаден (може да Ви отнеме до 2 часа да получите имейл).

За да настроите Вашия виртуален частен сървър (VPS), кликнете на предоставения в имейла VPS линк за достъп, попълнете исканата информация, която е включена в имейла за потвърждение и изтеглете RDP файла, разположен в дъното на файла. Поставете файла на Вашия компютър и кликнете на него за да създадете връзка към десктопа от разстояние. В последствие ще се появи изскачащ прозорец, който ще Ви подтикне да въведете Вашите идентификационни данни или временно предоставената Ви парола. Кликнете ‘OK’. Вече би трябвало да сте свързани с Вашия виртуален частен сървър.

Was This Article Helpful?