Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.69% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

ZINC trading

Current value in real time on the crypto market for investing

Суап къса позиция: -1 PointsСуап дълга позиция: -0.9 Points
Ниско: 3023.13Плаващ MT5 спредВисок: 3101.70
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
20:10 ч. (Local)
Opens in 13h 40m
Tokyo
18:10 ч. (Local)
Opens in 14h 50m
London
09:10 ч. (Local)
Opens in 22h 50m
New York
04:10 ч. (Local)
Opens in 29h 20m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: N/AСредна стойност: N/A
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0
Минимум колебание на цената0.01
1 тик стойност0.25 USD
1 размер на лот25 metric tons
Минимален размер на договор0.25 metric tons
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.25 lot
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".