info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 74.02% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77.37% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

SILVEREURO trading

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
9:07 (Local)
Opens in 0h 43m
Tokyo
8:07 (Local)
Opens in 0h 53m
London
0:07 (Local)
Opens in 7h 53m
New York
19:07 (Local)
Opens in 14h 23m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.45$ за търгувани 10K
Минимум: 0.021Средна стойност: 0.031
cTrader лимит и стоп нива0
Минимум колебание на цената0.001
1 ТИК стойност за 1 лот в USD50 EUR
1 размер на лот5000 oz
Комисионна$45 per million dollars traded
Минимален размер на договор0.01 lot
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

Трейдинг време (британско време) Sunday 11:00 PM - Friday 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Само, ако маржин нивото > 100%

След златото, среброто е следващият най- търгуван благороден метал. Среброто печели много бързо своето признание сред трейдърите и се счита за една от най-ценните акции в които да се инвестира.

Можете да търгувате сребро веднага на нашите MT4, MT5 и cTrader платформите. Превъртете през графиката по- горе и разгледайте цените купува продава на живо, заедно с неговото историческо представяне и стойност.

Ако сте заинтересовани в разнообразяването на Вашето портфолио, тогава започнете да търгувате сребро като се свържете с FxPro още днес.

Вземете SILVEREURO трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart