info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

SILVER trading

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
6:20 am (Local)
Opens in 3h 30m
Tokyo
4:20 am (Local)
Opens in 4h 40m
London
7:20 pm (Local)
Opens in 12h 40m
New York
2:20 pm (Local)
Opens in 19h 10m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.45$ за търгувани 10K
Минимум: 0.018Средна стойност: 0.028
cTrader лимит и стоп нива0
Минимум колебание на цената0.001
1 ТИК стойност за 1 лот в USD5 USD
1 размер на лот5000 oz
Комисионна$45 per million dollars traded
Минимален размер на договор0.01 lot
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

Трейдинг време (британско време) Sunday 11:00 PM - Friday 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Само, ако маржин нивото > 100%

След златото, среброто е следващият най- търгуван благороден метал. Среброто печели много бързо своето признание сред трейдърите и се счита за една от най-ценните акции в които да се инвестира.

Можете да търгувате сребро веднага на нашите MT4, MT5 и cTrader платформите. Превъртете през графиката по- горе и разгледайте цените купува продава на живо, заедно с неговото историческо представяне и стойност.

Ако сте заинтересовани в разнообразяването на Вашето портфолио, тогава започнете да търгувате сребро като се свържете с FxPro още днес.

Вземете SILVER трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart