Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.69% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

PLATINUM trading

Current value in real time on the crypto market for investing

Суап къса позиция: 2.1393 PointsСуап дълга позиция: -15.4452 Points
Ниско: 973.87Плаващ MT5 спредВисок: 992.89
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
03:26 ч. (Local)
Opens in 6h 24m
Tokyo
01:26 ч. (Local)
Opens in 7h 34m
London
16:26 ч. (Local)
Opens in 15h 34m
New York
11:26 ч. (Local)
Opens in 22h 4m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 430.00Средна стойност: 572.72
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0
Минимум колебание на цената0.01
1 тик стойност1 USD
1 размер на лот100 Oz
Минимален размер на договор1 Oz
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1 lot
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Благородните метали са крайно популярни трейдинг инструменти и често се предпочитат от трейдъри, които търсят сигурност и безопасност в рамките на тяхното инвестиционно портфолио. Платината често се разглежда като сигурен инструмент от трейдърите, особено по време на икономическа нестабилност. Започнете да търгувате с платина на FxPro и да разнообразите Вашето инвестиционно портфолио.