Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.69% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

LEAD trading

Current value in real time on the crypto market for investing

Суап къса позиция: 0.02 PointsСуап дълга позиция: -1.2 Points
Ниско: 2160.34Плаващ MT5 спредВисок: 2207.95
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
19:18 ч. (Local)
Opens in 14h 32m
Tokyo
17:18 ч. (Local)
Opens in 15h 42m
London
08:18 ч. (Local)
Opens in 23h 42m
New York
03:18 ч. (Local)
Opens in 30h 12m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: N/AСредна стойност: N/A
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0
Минимум колебание на цената0.01
1 тик стойност0.25 USD
1 размер на лот25 metric tons
Минимален размер на договор0.25 metric tons
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.25 lot
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".