GOLDoz trading

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
15:08 (Local)
Opens in 18h 42m
Tokyo
14:08 (Local)
Opens in 18h 52m
London
6:08 (Local)
Opens in 25h 52m
New York
1:08 (Local)
Opens in 32h 22m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
MT5
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 0.31Средна стойност: 0.62
MT4 / MT5 лимит и стоп нива50
Минимум колебание на цената0.01
1 ТИК стойност за 1 лот в USD0.01 USD
1 размер на лот1 oz
Комисионна-
Минимален размер на договор1.00 oz
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1.00 oz
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Трейдинг време (британско време) Sunday 11:00 PM - Friday 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Само, ако маржин нивото > 100%

Благородните метали са крайно популярни трейдинг инструменти и често се предпочитат от трейдъри, които търсят сигурност и безопасност в рамките на тяхното инвестиционно портфолио. Златото често се разглежда като сигурен инструмент от трейдърите, особено по време на икономическа нестабилност. Започнете да търгувате със Злато на FxPro и да разнообразите Вашето инвестиционно портфолио.

Можете да започнете веднага да търгувате със злато на нашите MT4, MT5 и cTrader платформи. Превъртете през графиката нагоре и открийте цените на купуване и продаване на живо, наред със стойността на благородните метали, историческо представяне и нестабилност. Тази информация може да бъде използвана за правенето на информирани решения, когато се купува или продава злато. Можете също така си откриете безплатен демо акаунт за да практикувате преди да търгувате злато с реален акаунт.

Ако сте заинтересовани да разнообразите Вашето портфолио, тогава започнете да търгувате злато като се свържете с FxPro още днес.