info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Nasdaq 100 Stock index

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
10:36 pm (Local)
Opens in 11h 14m
Tokyo
9:36 pm (Local)
Opens in 11h 24m
London
1:36 pm (Local)
Closes in 2h 54m
New York
8:36 am (Local)
Opens in 0h 54m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

USNDAQ100, познат още като Nasdaq 100 е капиталово-претеглен индекс, модифициран да свежда до минимум влиянието, което по-големите компании може да упражняват върху индекса като цяло. Съставен е от 100 от най-големите и най-ликвидните компании в САЩ, с изключение на тези от финансовия сектор.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTrader
Минимум: 1.73Средна стойност: 2.87
Минимален размер на договор0.01 Index
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 Index
Стойност за 1 индекс точка1 USD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

Трейдинг време (британско време) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 09:15 PM - 09:30 PM & 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Само, ако маржин нивото > 100%

Вземете #USNDAQ100 трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart