info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 78.90% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 80.59% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Swiss Market Index (SMI) index

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
10:14 pm (Local)
Opens in 35h 36m
Tokyo
9:14 pm (Local)
Opens in 35h 46m
London
1:14 pm (Local)
Opens in 42h 46m
New York
8:14 am (Local)
Opens in 49h 16m

Swiss Market Index (SMI) chart

D1
W1
M1
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Швейцария 20 е индекс в топ 20 на най- големите и най-ликвидни акции, търгувани в Швейцария. Акциите, които са част от Швейцария 20 правят около 90% от пазарната капитализация на всички структури от Швейцария и Лихтенстайн, включени в списъка на обмена на SIX Swiss. В резултат на това , индексът в общ план се почита като верен барометър за швейцарската икономика като цяло.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTrader
Минимум: 2.00Средна стойност: 4.43
MT4, MT5 използван маржин (ливъридж) **1.00% (1:100)
cTrader използван маржин (ливъридж)2.00% (1:50)
Минимален размер на договор1.0 Index
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1.0 Index
Стойност за 1 индекс точка1 CHF
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Минимален спред3.00
Средна стойност на спред6.06
Лимит и стоп нивоspread

Трейдинг време (британско време) 08:05 AM - 04:30 PM
(Closes daily between 04:30 PM - 08:05 AM UK Time)

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Молим да бъдете консултирани, че инструментите по- горе подлежат на Динамичен левъридж. Молим да направите справка със следната Страница със спецификация за повече информация.

Вземете #Swiss20 трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart