info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

IBEX 35 index

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
20:39 (Local)
Opens in 13h 11m
Tokyo
19:39 (Local)
Opens in 13h 21m
London
11:39 (Local)
Closes in 4h 51m
New York
06:39 (Local)
Opens in 2h 51m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Индексът Испания 35 е основен борсов индекс показател на Bolsa de Madrid. Той се измерва спрямо пазарната капитализация и компаниите, които са включени се преглеждат два пъти годишно.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTrader
Минимум: 6.00Средна стойност: 8.54
MT4, MT5 използван маржин (ливъридж) **0.50% (1:200)
cTrader използван маржин (ливъридж)2.00% (1:50)
Минимален размер на договор1.0 Index
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1.0 Index
Стойност за 1 индекс точка1 EUR
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Минимален спред6.00
Средна стойност на спред8.96
Лимит и стоп нивоspread

Трейдинг време (британско време) 07:00 AM - 07:00 PM
(Closes daily between 07:00 PM - 07:00 AM UK time)

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Молим да бъдете консултирани, че инструментите по- горе подлежат на Динамичен левъридж. Молим да направите справка със следната Страница със спецификация за повече информация.

Вземете #Spain35 трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart