info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

TECDAX Performance index

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
10:28 pm (Local)
Opens in 11h 22m
Tokyo
9:28 pm (Local)
Opens in 11h 32m
London
1:28 pm (Local)
Closes in 3h 2m
New York
8:28 am (Local)
Opens in 1h 2m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

GerTech30, или TechDAX индекс -както също е познат е борсов индекс-т. е индекс показател, който проследява представянето на 30 от най-големите технологични акции. Компаниите, които я създават са със средна по размер капитализация, като общият им индекс има пазарна капитализация от над 10 билиона евро.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTrader
Минимум: 3.00Средна стойност: 3.33
Минимален размер на договор0.01 Index
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 Index
Стойност за 1 индекс точка1 EUR
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

Трейдинг време (британско време) 08:05AM - 04:30PM
(Closes daily between 04:30 PM - 08:05 AM UK Time)

* Само, ако маржин нивото > 100%

Вземете #GerTech30 трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart