Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.60% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

S&P 500 Index futures

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 3946.50Плаващ MT5 спредВисок: 3988.25
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
03:39 ч. (Local)
Opens in 6h 11m
Tokyo
01:39 ч. (Local)
Opens in 7h 21m
London
16:39 ч. (Local)
Opens in 15h 21m
New York
12:39 ч. (Local)
Closes in 3h 21m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

S&P 500 индексът е капиталово- претеглен индекс, обхващащ 500 американски компании от различни сектори, които представляват над 70% от общата пазарна капитализация на пазара за акции на САЩ.

Трейдинг условия

Платформа
MT4
MT4
MT5
Изпълнение
Мигновено изпълнение
Мигновено изпълнение
Пазарно изпълнение
MT4Плаващи спредове
Минимум: 75.00Средна стойност: 108.89
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Минимум колебание на цената0.25
1 размер на лот50 Index
1 тик стойност12.5 USD
Минимален размер на договор0.01 lot
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
Използван маржин за 1 лот **2.00%
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Лимит и стоп ниво75

S&P 500 Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
December 2022#US500_Z2214/09/202214/12/202216/12/2022
March 2023#US500_H2314/12/202215/03/202317/03/2023
June 2023#US500_M2315/03/202314/06/202316/06/2023
September 2023#US500_U2314/06/202313/09/202315/09/2023
December 2023#US500_Z2313/09/202313/12/202315/12/2023

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Маржинът се прилага за обеми до 50 Лота. Молим да направите справка в Информацията за ливъридж на фъчърси за по- големи обеми.

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".