Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.72% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

USDZAR - US Dollar / South African Rand

Суап къса позиция: -22.0842 PointsСуап дълга позиция: -233.1688 Points
Ниско: 18.02912Плаващ MT5 спредВисок: 18.09730
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
22:30 ч. (Local)
Opens in 35h 20m
Tokyo
21:30 ч. (Local)
Opens in 35h 30m
London
13:30 ч. (Local)
Opens in 42h 30m
New York
08:30 ч. (Local)
Opens in 49h 0m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 59.50Средна стойност: 119.76
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 ZAR X USDZAR Rate
Минимален размер на договор1000 USD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 USD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Двойката USD/ZAR обединява две важни световни валути: американския долар и южноафриканския ранд. Представянето на комбинацията до голяма степен разчита на корелацията между тези икономики и благодарение на многото различни фактори, които оказват въздействие върху нея, тенденцията и е да бъде слаба, колеблива и непостоянна. Трудна за разчитане и още по трудна за предвиждане, двойката предлага възможността за значителни печалби, ако е ръководена от опитни ръце.

Ако искате да се възползвате от нейните предимства, инвестирайте още днес с FxPro.