USDTHB - US Dollar / Thai Baht

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
7:52 (Local)
Opens in 1h 58m
Tokyo
6:52 (Local)
Opens in 2h 8m
London
22:52 (Local)
Opens in 9h 8m
New York
17:52 (Local)
Opens in 15h 38m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.45$ за търгувани 10K
Минимум: 14.75Средна стойност: 18.55
cTrader лимит и стоп нива0
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долариMax. Leverage is 1:50
Минимален размер на договор0.01 lot
1 ТИК стойност за 1 лот в USD1000 / USDTHB Rate
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Трейдинг време (британско време) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални форекс трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Търгувайте Договори за разлика (CFD) за валутната двойка USD/THB с FxPro.

FxPro предлага Договори за разлика (CFD) за USD/THB и 70+ валутни двойки, в които са включени основни, по-малко търгувани и екзотични двойки, които може да бъдат търгувани на всички платформи включително FxPro MT4, FxPro MT5 и FxPro cTrader. Форекс Договорите за различия (CFD) може да бъдат търгувани 24/5, с Мигновено или Пазарно изпълнение, с фиксирани или плаващи спредове, в зависимост от типа на акаунта. Избирайки да търгувате с Договори за разлика за Форекс на FxPro, можете да печелите от конкурентното ценообразуване, със спредове по-ниски от 0 пипа за основните двойки, бързо изпълнение на поръките и професионални трейдинг условия.

Ако имате въпроси относно трейдинга на американски долар/тайландски бат, или друга валутна двойка с FxPro, молим да се свържете с нашето клиентско обслужване.