Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 7.00Средна стойност: 7.46
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 SGD X USDSGD Rate
Минимален размер на договор1000 USD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 USD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната двойка USD/SGD се характеризира със своите непостоянство и колебливост. Трудна за разбиране и предвиждане, двойката предлага възможността за реализиране на значителни печалби. Представянето на комбинацията до голяма степен зависи от корелацията между двете основни, но много различни световни икономики- тези на САЩ и Сингапур, а в резултат на това движенията на двете валути са паралелно една на друга и това ги превръща в инвестиция с много висок риск. Ако сте опитен трейдър, който обича хазартните действия, това може да е перфектната двойка за Вас.

Инвестирайте още днес с FxPro.