Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.69% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

USDSGD - US Dollar / Singapore Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Суап къса позиция: -8.8085 PointsСуап дълга позиция: -15.9516 Points
Ниско: 1.35548Плаващ MT5 спредВисок: 1.35832
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
12:00 ч. (Local)
Closes in 4h 12m
Tokyo
10:00 ч. (Local)
Closes in 5h 0m
London
01:00 ч. (Local)
Opens in 7h 0m
New York
20:00 ч. (Local)
Opens in 13h 30m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 7.80Средна стойност: 9.14
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 SGD X USDSGD Rate
Минимален размер на договор1000 USD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 USD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната двойка USD/SGD се характеризира със своите непостоянство и колебливост. Трудна за разбиране и предвиждане, двойката предлага възможността за реализиране на значителни печалби. Представянето на комбинацията до голяма степен зависи от корелацията между двете основни, но много различни световни икономики- тези на САЩ и Сингапур, а в резултат на това движенията на двете валути са паралелно една на друга и това ги превръща в инвестиция с много висок риск. Ако сте опитен трейдър, който обича хазартните действия, това може да е перфектната двойка за Вас.

Инвестирайте още днес с FxPro.