Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.69% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

USDSEK - US Dollar / Swedish Krona

Current value in real time on the crypto market for investing

Суап къса позиция: -128.444 PointsСуап дълга позиция: -50.3841 Points
Ниско: 10.27113Плаващ MT5 спредВисок: 10.32534
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
17:45 ч. (Local)
Opens in 64h 5m
Tokyo
15:45 ч. (Local)
Opens in 65h 15m
London
06:45 ч. (Local)
Opens in 1h 15m
New York
01:45 ч. (Local)
Opens in 7h 45m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 69.50Средна стойност: 107.15
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 SEK X USDSEK Rate
Минимален размер на договор1000 USD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 USD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Комбинацията свързва USD/SEK две много важни валути: шведската крона и американския долар. Представянето на двойката е до голяма степен повлияно от корелацията между икономиките на тези две нации- взаимовръзка, често описвана като колеблива, непостоянна и трудна за предвиждане. Сложна за разбиране и поради тази причина доста неподходяща за портфолиото на начинаещите трейдъри, двойката предлага възможността да носи значителни печалби на опитните инвеститори.

Търгувайте двойката USD/SEK още днес с FxPro.