Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 2,203.00Средна стойност: 7,353.24
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 RUB X USDRUB Rate
Минимален размер на договор1000 USD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 USD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Комбинацията USD/RUB свързва две от най-големите и най- влиятелните икономики в света: САЩ и Русия. Представянето на двойката зависи до голяма степен от корелацията между двете, но все пак тази взаимовръзка има историята да бъде колеблива, непостоянна и трудна за предвиждане. До голяма степен не е подходяща за неопитни трейдъри, но все пак двойката може да предложи възможности за значителни печалби, ако се постави в ръцете на опитен инвеститор.

Свържете се с FxPro още сега за да добавите комбинацията към Вашето портфолио.