Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.72% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

USDNOK - US Dollar / Norwegian Krone

Суап къса позиция: -124.0253 PointsСуап дълга позиция: -67.9186 Points
Ниско: 10.84205Плаващ MT5 спредВисок: 10.88985
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
20:59 ч. (Local)
Opens in 36h 51m
Tokyo
19:59 ч. (Local)
Opens in 37h 1m
London
11:59 ч. (Local)
Opens in 44h 1m
New York
06:59 ч. (Local)
Opens in 50h 31m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 155.90Средна стойност: 196.84
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 NOK X USDNOK Rate
Минимален размер на договор1000 USD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 USD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Комбинацията USD/NOK свързва две основни валути: норвежката крона и американския долар. Двойката е до голяма степен повлияна от корелацията между икономиките на тези нации и заради множеството, различни фактори, които оказват въздействие върху двете, двойката има тенденцията да бъде непостоянна, непредвидима и с висок риск. Този профил я прави подходяща за начинаещи инвеститори, но въпреки това може да бъде и идеален избор за опитни професионалисти, търсещи начин да направят значителна печалба.

За да добавите комбинацията към Вашето портфолио, свържете се с нас още сега.