USDMXN - US Dollar / Mexican Peso

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
8:41 (Local)
Opens in 1h 9m
Tokyo
7:41 (Local)
Opens in 1h 19m
London
23:41 (Local)
Opens in 8h 19m
New York
18:41 (Local)
Opens in 14h 49m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.45$ за търгувани 10K
Минимум: 249.72Средна стойност: 252.13
cTrader лимит и стоп нива0
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 USD
Минимален размер на договор0.01 lot
1 ТИК стойност за 1 лот в USD10 / USDMXN Rate
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Трейдинг време (британско време) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални форекс трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Двойката USD/MXN свързва две важни световни валути: мексиканското песо и американския долар. Двойката е до голяма степен повлияна от корелацията на икономиките на тези две нации, докато близките географски, политически и търговски връзки създават интересна динамичност. Мексиканската валута оказва малко въздействие върху своя съсед от САЩ, като едната валута има тенденцията да засенчва движенията на другата. Стимулиращ опит извън основните четири, двойката може да пасне идеално на опитни инвеститори с висок праг на риск.

За да инвестирате днес, се свържете с FxPro.