Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 141.50Средна стойност: 149.71
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 MXN X USDMXN Rate
Минимален размер на договор1000 USD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 USD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Двойката USD/MXN свързва две важни световни валути: мексиканското песо и американския долар. Двойката е до голяма степен повлияна от корелацията на икономиките на тези две нации, докато близките географски, политически и търговски връзки създават интересна динамичност. Мексиканската валута оказва малко въздействие върху своя съсед от САЩ, като едната валута има тенденцията да засенчва движенията на другата. Стимулиращ опит извън основните четири, двойката може да пасне идеално на опитни инвеститори с висок праг на риск.

За да инвестирате днес, се свържете с FxPro.