Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 385.00Средна стойност: 490.42
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 HUF X USDHUF Rate
Минимален размер на договор1000 USD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 USD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Комбинацията USD/HUF свързва важна европейска валута към основна световна валута под формата на унгарски форинт и американски долар. Двойката е до голяма степен белязана от икономическото представяне на тези две нации и благодарение на разнообразните фактори, които я повлияват, има склонността да бъде непостоянна, трудна за предсказване и с висок риск. Това превръща комбинацията до голяма степен в изключително неподходяща за новаци, но от друга страна дава на опитните трейдъри идеален инструмент с висок праг на риск и с добър поглед за възможностите.

Ако бихте желали да инвестирате в двойката, тогава се свържете FxPro сега.