Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.72% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

USDHKD - US Dollar / Hong Kong Dollar

Суап къса позиция: -96.7633 PointsСуап дълга позиция: -56.9828 Points
Ниско: 7.84810Плаващ MT5 спредВисок: 7.84861
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
21:58 ч. (Local)
Opens in 35h 52m
Tokyo
20:58 ч. (Local)
Opens in 36h 2m
London
12:58 ч. (Local)
Opens in 43h 2m
New York
07:58 ч. (Local)
Opens in 49h 32m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 4.00Средна стойност: 14.91
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 HKD X USDHKD Rate
Минимален размер на договор1000 USD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 USD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Комбинация USD/HKD е обвързана с двете основни световни валути: хонконгския долар и американския долар. Значително влияние върху двойката оказва корелацията между икономиките на тези две нации и в резултат на това е в повечето случаи непостоянен, труден за предвиждане и с висок риск. Двойката е белязана от отклоняващи се до висока степен фактори и това означава че движението в рамките на пазара много рядко отражение на движението на другата валута. В резултат на това , курсовете за обмен се променят много бързо, предлагащи перфектната възможност за печалба от схватливия инвеститор.

За да добавите USD/HKD към Вашето портфолио, се свържете с нас още днес.