USDDKK - US Dollar / Danish Krone

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
6:49 (Local)
Opens in 3h 1m
Tokyo
5:49 (Local)
Opens in 3h 11m
London
21:49 (Local)
Opens in 10h 11m
New York
16:49 (Local)
Opens in 16h 41m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.45$ за търгувани 10K
Минимум: 16.56Средна стойност: 17.57
cTrader лимит и стоп нива0
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долариMax. Leverage is 1:20
Минимален размер на договор0.01 lot
1 ТИК стойност за 1 лот в USD10 / USDDKK Rate
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Трейдинг време (британско време) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални форекс трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация USD/DKK не е широко търгувана извън Дания, но все пак може да изиграе положителна роля във Вашето портфолио. Двете икономики, които оказват значително влияние на двойката - са белязани от много различни фактори и в резултат на това кръстосването има тенденцията да бъде непостоянно и непредсказуемо. Това до голяма степен възпира от инвестиране в двойката, може да направи комбинацията идеална за трейдърите с висок праг на риск, предлагайки печалби със същите размери като риска.

За да инвестирате още днес, свържете се с FxPro.