Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 6.40Средна стойност: 8.97
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 CNH X USDCNH Rate
Минимален размер на договор1000 USD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 USD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация USD/CNH е до голяма степен силно засегната от корелацията на двете най-важни и най-влиятелни икономики: САЩ и Китай. Въпреки че е второстепенна двойка , се радва на значителен брой последователи и нейната популярност се е покачила през последните години. Връзката между двете валути може да бъде непостоянна заради множеството различаващи се фактори, които бележат богатството на тези две много различни нации. В резултат на това, валутната двойка може да се превърне в дръзка инвеститорска мечта, предлагаща перспективни печалби- по- големи от рисковете.

За да инвестирате днес, свържете се с FxPro.