Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.72% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

USDCAD - US Dollar / Canadian Dollar

Суап къса позиция: -2.627 PointsСуап дълга позиция: -3.0023 Points
Ниско: 1.36574Плаващ MT5 спредВисок: 1.38370
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
04:12 ч. (Local)
Opens in 29h 38m
Tokyo
02:12 ч. (Local)
Opens in 30h 48m
London
18:12 ч. (Local)
Opens in 37h 48m
New York
13:12 ч. (Local)
Opens in 44h 18m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 0.30Средна стойност: 1.03
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 CAD X USDCAD Rate
Минимален размер на договор1000 USD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 USD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Фиксираните спредове може да се прилагат само за ‘Мигновените поръчки;’ всички други видове поръчки подлежат на политиката за изпълнение на поръки.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация USD/CAD е една от най-популярните форекс двойки в света, често бива назовавана "Луни" благодарение на изображението на монетата на канадския $1. До голяма степен се повлиява от междуграничната търговска дейност между тези две страхотни съседни нации. Стойността на двойката е забележимо белязана от движението в рамките на пазара за стоки заради преобладаващите до голяма степен естествени ресурси, извличани и експортирани от Канада към САЩ. Благодарение на изобилието на достъпна информация за двойката и сравнително ниския риск, свързван с нея, двойката е подходяща за всеки- от начинаещия трейдър до опитния инвеститор.

Ако искате да добавите USD/CAD валутната двойка към Вашето портфолио, свържете се с FxPro още сега.