Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 7.10Средна стойност: 8.65
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 JPY X USDJPY Rate
Минимален размер на договор1000 SGD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 SGD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

В последните години, расте популярността на валутната комбинация SGD/JPY и тя успешно изгради значителна общност от поклонници. Представянето на двойката е до голяма степен повлияно от двете основни световни икономики: Сингапур и Япония. Първата често има тенденцията да засенчва другата, в резултат на това движенията често са сравнително лесни да предвиждане. За тези, които търсят инвестиции със среден риск за да разширят портфолиото си, изпълнено с основни двойки, комбинацията SGD/JPY може да бъде идеалния избор.

За да инвестирате днес, свържете се с нашия FxPro екип още сега.